Op 1 maart 2017 heeft Bol.com de bemiddelingsbijdrage voor zakelijk verkopen verhoogd. Merchants die via bol.com verkopen leveren nu een groter deel van hun marge in, binnen o.a. de categorieën: Audio, Intimiteit, Sieraden, Sport & Vrije tijd, Sportkleding en Sportschoenen. Dit is niet de eerste keer, want elk jaar opnieuw verandert het bedrijf de bemiddelingsbijdrage door -naar eigen zeggen- “recente marktontwikkelingen”.  Als Merchant ben je gebonden aan nieuwe tarieven en laten we niet vergeten; Bol.com verkoopt ook eigen producten, dus een prijsverhoging is een geslepen manier om de concurrentie uit te schakelen binnen lucratieve product categorieën. Gelukkig is Qwindo hard aan de weg aan het timmeren om dit binnenkort tot het verleden te laten behoren. Vanaf Mei zul je namelijk niet langer vast zitten aan hoge tarieven van bol.com en heb je eindelijk een andere optie. Via Qwindo bereik je massa’s nieuwe consumenten en snij je jezelf niet in de vingers door je indirecte concurrent te spekken. We zijn begonnen met het boarden van de Merchants met Magento en de rest zal snel volgen. We zullen je op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen, dus meld je snel aan via de registratiepage.