De voordelen van Qwindo

Meer omzet

Verhoog je omzet en bereik nieuwe consumenten door te verkopen met Qwindo.

Easy setup

Via onze plugin staan je producten moeiteloos en direct in onze app.

Géén vaste kosten

We rekenen 12% per verkoop, zonder vaste kosten. 10% gaat terug naar de consument en 2% gaat naar Qwindo.

Instant settlement

Je ontvangt vliegensvlug het geld van je verkopen door een directe uitbetaling

De app die je beste verkoopkanaal wordt

Je hebt  een webstore en je wilt gebruik maken van een marketplace om meer te kunnen verkopen. Maar welke kies je? Al snel kom je uit bij partijen die niet alleen torenhoge fees vragen, maar ook nog eens direct concurreren op de populaire zoekmachines. Deze zwaargewichten zorgen er voor dat je steeds verder naar beneden wordt geduwd in de zoekresultaten en je levert een groot deel van je winstmarge in.

Met Qwindo, de mobile-only marketplace app, (powered by MultiSafepay) behoort dit voorgoed tot het verleden; wij vinden dat iedereen een eerlijke kans moet hebben en zorgeloos extra sales moet kunnen genereren, zonder hierbij winstmarge in te leveren.

Behoud je winstmarge

Je producten aanbieden op Qwindo kost je niets. Slecht wanneer je wat verkoopt, betaal je 2% fee aan Qwindo en hiermee zijn we veruit de goedkoopste. (in vergelijking tot bijvoorbeeld Amazon 27% en Bol.com 25%.) Daarnaast gaat 10% van de totale orderwaarde als cashback terug naar de consument. Hierdoor heeft een gebruiker nooit een lege app-balans en is er altijd wat te besteden voor een vervolgaankoop.

Behoud je eigen branding

Herkenbaarheid van je brand erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om jouw merk zo goed mogelijk tot uiting te laten komen in de Qwindo app. Zo krijgt elke webstore een eigen shop-in-shop in de app en blijf je via de gebruiksvriendelijke Qwindo backoffice volledig in concrole over de beschrijving van je webshop en logo.

Makkelijk en snel integreren

Integratie bij Qwindo is super easy! Je installeert de pluginin je e-commerce software en na de setup van je feed ben je klaar om te verkopen. We hebben video tutorials om je op weg te helpen en daarnaast krijg je een persoonlijke integratiemanager die je ondersteunt bij vragen of problemen. Op dit moment hebben wij plugins voor:

           

powered by Typeform